The LAB: “Supercharge your New Year’s Resolution“

Inhalte des Labs:

The LAB: “Supercharge your New Year’s Resolution“

Look at where you are at. Tap into the power of visualization and sensing to make 2019 impactful. Create your unique embodiment to gain new perspectives. Develop new strategies to overcome your personal obstacle.

One of the most inspiring and powerful things you can do is to visualize and to utilize your emotions. The power of the mind is astonishing and, when coupled with mindfulness-based practices, you can increase your ability to make leaps and bounds toward creating the life you truly desire.

The ICF Lab explores new formats and products. These sessions are interactive, so come join us and make 2019 count!

Objectives/ Benefits for Participants

Use your unique embodiment as a perspective

Learn new strategies for 2019

Enjoy the experiential online session

Interaction with other coaches

Books „Where will you be five years from today?“ with the quote „What is life for? It is for you“ Abraham Maslow

Facilitator:

Susan Bregenzer

Als Transformation Coach kreiert Susan den Raum und die zündenden Funken, die es Menschen und Organisationen ermöglich sich erfolgreich zu transformieren. Susan arbeitet als selbständige Coach in München und unterstützt als Transformation Managerin Führungskräfte und den Kulturwandel bei Siemens. Ihr beruflicher Hintergrund ist Betriebswirtschaft, Nachhaltigkeit und Informatik. Susan durchlief das CTI, Co-Active Coach Programm (CPCC), ist Mitglied der Virtual Education des ICF Germany (ACC), und der Co-Active Community in München.

ICF Deutschland   LinkediN Profil

Melanie von Wangenheim hat nahezu 20 Jahre als Projektumsetzer sowohl in namhaften Unternehmen wie auch in Startups gearbeitet. In dieser Zeit sammelte sie viel Erfahrung in Bereich der Teamentwicklung und Führung und war immer an der Spitze der Innovation dabei. Seit sechs Jahren arbeitet Melanie als selbstständiger Coach und Innovation Facilitator. Die Kombination aus diesen Erfahrungen ermöglichte es ihr maßgeschneiderte Innovations- und Lernprogramme zu entwerfen und ihre Klienten im Umgang mit Veränderung umzugehen.

Coaching Background: Melanie ist Host bei der ICF Germany im Bereich Virtual Education und des Münchner Chapters. Sie hält folgende Zertifizierungen: Professional Certified Coach (PCC des ICF), Co-Active Coach (CPCC des CTI), NLP Practitioner & Master und Teilnehmer seit 2016 an dem World Business Executive Coach Summit (WBECS).

ICF International      Virtual Education Program       München Chapter Host     LinkediN Profil

Ticket auf Eventbrite.

CCEUs - Resource Development 1.5

Susan Bregenzer ACC, and Melanie v. Wangenheim PCC, beide Co-Active Coaches (CPCC) und Chapter Hosts Virtual Education